Falkudden

image

Vi hamnade åter igen på Falkuddens camping, strax no om Avesta. Här har vi sjö/älv utsikt och campingen sjuder av liv. Väl på plats anslöt goda vänner från Västerås. Istället för grillat blev det vinkokta musslor i kväll. Min el-wook kom väl till pass och det var hur gott som helst. Imorgon ska vi ta en kort promenad till idrottsplatsen och titta på en massa läckra bilar.


10 reaktioner på ”Falkudden

  1. Tänk vad glad min käre make skulle bli om han såg den här bilden. Han älskar musslor men det är en av få skaldjur som jag inte gillar. Men vi har ätit så mycket fisk sista tiden så vi får nog fiskfjäll snart. Men det är på något sätt godare när det är varmt, tycker vi. Men ha en riktigt skön helg! Kram 3 M

    1. Skaldjur överhuvudtaget är bland det godaste jag vet. Och fisk. Och kött. Och en god bit ost… hm det är visst mycket jag tycker om 😉 Skön helg till er med Kram

  2. Ni verkar ha trevligt ni:) fortsätt med det:) nästa helg kanske vi oxå kan åka någonstans med vår nyinköpta Knaus Sky i 700 leg:) jo det blev en sån vi köpte. Kramiz 🙂

      1. Det tror vi. Den har ett helt annat värmesystem än vi haft m Adrian. Känns skönt:) här sitter vi som alla andra ikväll o tittar på OS invigningen:) ha nu mysigt i helgen i er fina husbil. Kram

    1. Man måste inte åka långt – det är skönt att bara fara iväg hemifrån. Vikingaby låter spännande! Hoppas solen skiner på er 🙂

Kommentarer är stängda.