8 reaktioner på ”Söndag 1 juli 2012

  1. Kan vara helt ok med regn som lite avbrott, och man har ju alltid mysigt i husbilen! Här är det mer solen som gör små avbrott i regnandet 😉

    1. Visst är det mysigt! Men flera dagar skulle bli lite väl tråkigt – nånting måste man ju göra. 🙂 Men det är ju tur att solen visar sej bland – då har den iallafall inte lämnat Sverige 😉

  2. Ni har haft så fint och varmt så det är nog skönt att sitta och mysa lite ibland också. Är ni i Alsace nu? Det är en favorit hos oss. Deras viner är outstanding. Prova gärna en Gewürztraminer, det glömmer man aldrig. Storkarna är underbara att se. Vi gillar Tarte flambee också, speciellt med rouqefortost. Där ser man, smaken är olika. Ha det så gott, kramar 3 M

    1. Ja det vinet står på morgondagens insköpslista 🙂 Kanske Tarte Flambeé smakar bättre med den osten på – det var det inte på den jag åt. Då ska jag ge den en ny chans nästa gång vi kommer hitåt 🙂 Tack för tipset 😉 Kram själv

Kommentarer är stängda.