Torsdag 28 juni 2012

Förmiddagen idag bjöd på en lugn stund vid poolen. Som synes var det ingen trängsel.

En tunn molnslöja finns på himmelen idag och vi har svala +25 grader idag. Det känns nästan lite ovant.  Därför blev det en cykeltur in till själva Marseillan-Plage 1,5 km bort. Det första vi såg var en ställplats (?) för båtar. Fråga mej inte hur det fungerar för det vet jag inte, men en trevånings-ställning med en massa båtar på såg mycket speciellt ut, må jag säga.

Sedan visade det sej att det var marknad på byn. Traditionellt, med mycket grönsaker, kryddor och olivinläggningar men förstås trevligt ändå

Just nu sitter vi och planerar vår närmaste tillvaro, för säg det som består – vi måste så smått börja på att fundera på hemfärden. Nästa torsdagskväll ska vi vara på färjan som går Kiel-Göteborg 190 mil härifrån….


12 reaktioner på ”Torsdag 28 juni 2012

 1. Tiden går fort när man har trevligt 🙂 marknad är kul , bara strosa omkring och botanisera. Kul att följa er resa här 🙂

  1. Ja tiden går som bekant alldeles för fort. Men det ska bli roligt att komma hem och träffa döttrarna. Tack för att du kikar in här och kommenterar – det är så roligt att se att nån läser om våra eskapader 🙂

 2. Så underbart ni verkar ha det om dagarna m skön värme o härliga bad !!!
  Här hemma ingen sommarvärme än,lite skurar men igår o idag regnfritt !!
  Tiden går alltför fort,snart är Juni mån slut ……..

  Hoppas ni får en trevlig hemresa o tack för styrkekramen,det behövs…….
  Känns tungt o förlora en så ung o fin kisse alltför tidigt ………

  Rolle o Carina//Kram

  1. Hoppas vi kan få lite värme med oss hemåt… Och att ni ändå kan koppla av och ha det skönt,trots kissen. Kanske ni kan njuta lite av musiken från P&L? Förra året hördes det ända ner till Årby… 🙂 Kram

 3. Ska bli skoj att se vad ni hittar för rutt upp till Kiel – tror nog att jag kan hitta en del inspiration i din blogg för framtida bilfärder fram och tillbaka till Murviel! Kikar in på bloggen varje dag och gillar den väldigt mycket.

  1. Tack Murveliklotter! Vad roligt att höra! Ska försöka skriva en ganska detaljerad beskrivning om de vägar vi kört. I Frankrike har vi bara kört gratisvägar och riktigt bra sådana. Förresten tycker jag mycket om din blogg också!

 4. Det är det tråkiga att det roliga tar slut, för fort. Men trösten är att det roliga förvandlas till underbara minnen som är med väldigt länge. Det kan ju kännas som en tröst, när man tycker det känns tungt för att det ändar med det roliga. Men ni har en bit kvar att köra, så ta det försiktigt! Kram 3 M

  1. Fast om det roliga inte tog slut – hade jag ju inget nytt, roligt att längta efter 😉 Jag lovar, vi ska ta det försiktigt. Kram

 5. Allt gott o kul har ju tyvärr en ände, men å nadra sidan så har ni mnnen med er hem som varar betydligt längre.
  njut av de sista dagarna med, o snälla söta rara ni..ta med solen hem!!!!!
  kram

Kommentarer är stängda.