Onsdag 27 juni 2012

I morse lämnade vi Vias-Plage och förflyttade oss en liiiiten bit norrut, till Marseillan-Plage. Vi har slagit ner bopålarna på camping Les Méditerranées Charlemange. Även denna camping hör till ACSI-systemet och är kanonfin. Trevlig stämning rejäla tomter (fast inte så jätteskuggiga) och mycket fina servicehus.

När det är så här pass varmt har jag svårt att se mej själv på en ställplats. Ofta är där ganska trångt, begränsade möjligheter till dusch (om jag inte ska mata euro i nån automat hela tiden eller duscha i bilen 6 ggr/dag) kanske inte heller el. Det är så otroligt bekvämt att ta in på en camping. Här finns alla faciliteter, restaurang, butik och jag får ha mitt eget space och inte trängas och betalar som max 16 euro/natt eftersom vi väljer campingarna som är anslutna just till ACSI-systemet.

Nåja – nu lämnar jag den debatten och delar med mej av några bilder istället. Ha en bra onsdag!


14 reaktioner på ”Onsdag 27 juni 2012

 1. Ni verkar ha det superbra:) så härligt. Visst är det bra med ACSI. Vi har verkligen haft användning av det på vår resa. Fina bilder också. När skulle du skicka lite sol till oss, som du lovade:) ha ha. Sköt om er o njuuut

  1. Ja vi har det fantastiskt. Men det har jag ju skickat – satte på ett frimärke på en varm vindpust och talade om att det skulle långt upp i norra Sverige – har det inte kommit fram än?! 😀

 2. Ser jättefint ut! Vi står ganska ofta på campingar när vi är nere i Europa. På väg ner, eller på besök i städer, är ju ställplatser perfekta. Men sen blir det ofta camping när vi vill stå med natur, nära stranden. Och visst är det skönt med servicen.

  1. Jag förkastar absolut inte ställplatser Det är ett kanonbra alternativ och står gärna på dem när det passar, Och det är så bra att vi kan få välja lite olika, vad som passar mej just nu 🙂

 3. Ser härligt ut och fina bilder! Här skiner solen idag – bara att hoppas på att den fortsätter skina hela da´n 🙂
  Ha det fortsatt bra!

  1. Ta en cykelsemester med tält på pakethållaren, vetja 😉 Eller en tandemcykel så du kan ta gubben med dej då behöver du nog inget tält 😉

 4. Vi har nog alltid haft tur när det gäller ställplatser. Det har sälllan varit trång, utan tvärtom, och de flesta har haft fantastisk service också. Men smaken är som baken, vi har nästan aldrig stått på camping därför vi tycker det är för stökigt och utnyttjare varit missbelåtna mer inte hälften av faciliteterna. Det passar inte oss. Vi gillar ställplatser som också ligger centralt så vi kan se de områden vi är i. Men som du ser så har alla olika tycke och smak och erfarenheter. Vi har husbilat i 7 år och hittills inte varit besvikna mer än i Berlin. Ha det skönt även fortsättningen. 3 M

  1. Visst är det skönt att det finns olika alternativ vid olika tillfällen! Hoppas ni också får det skönt, med sol och värme 🙂

Kommentarer är stängda.