Lördag 16 juni 2012

Dagen började med lite dis men värme. Vi hade drygt +20 grader trots att vi inte såg någon sol överhuvudtaget. Frampå förmiddagen blev himlen klarblå, Göran hade tagit en cykeltur och våra vänner från Uppsala rullade in. Jättekul att träffa dem! 

Lunchen idag blev lite sallad med melon och grissinipinnar. Lufttorkad skinka som jag brett på en mjuk vitlöksost och så virar jag skinkan med osten på, runt pinnen. Tillsammans med lite melonsallad och ett glas Sangria blev det en perfekt lunch i värmen. Sedan blev det bad i havet igen

Idag var vinden inte riktigt lika stark

På kvällen drog vi igång grillen och wooken och åt gott tillsammans samtidigt som vi såg på Medelhavet, långt där nere.

Nu är klockan snart 22 och vi har fortfarande 25 grader varmt! Vi har det alltså hur underbart som helst


13 reaktioner på ”Lördag 16 juni 2012

 1. Ser underbart ut,här hemma har det regnat nåt hemskt idag men framåt kvällen så titta solen
  fram igen,nu får sommaren komma på allvar till veckan !!
  Trött på regn o ingen värme……

  Ha det gott i värmen…….

  1. Tänk om vi kunde skicka hem lite sol, men vi får verkligen hoppas att den kommer! Förstår att ni tröttnat ur – det hade ju jag gjort redan innan vi åkte söderöver 😉 Ha det gott, trots allt

 2. Ser ju inte helt fel ut….och Medelhavet….vad jag längtar:)

  1. Nej. det känns som om vi är på helt rätt ställe just nu 🙂 och du vet – den som längtar efter nåt gott…. 🙂

 3. Hej på er! Visst längtar man där ser ju underbart ut.Speciellt eftersom vädret är som det är här hemma.Men för vår del blir det ingen utlandsresa i sommar.Vi var i Holland i april och njöt av en helt fantastisk blomsterprakt.Får se till hösten? Vi skall ut med barnbarnen ett tag i juli.Jag följer er varje dag och njuter med er.Så vi ses inte denna midsommaren.Ha en riktigt skön fortsättning. Hälsar
  Maj-Britt o Ingvar från Camping Napoleon i Agde 2011

  1. Hej MajBritt. Kul att se dej här! Låter som om ni haft det skönt hittills och att fara med barnbarnen är väl en alldeles speciell känsla. Hoppas sommaren kommer ordentligt till er också och att ni får en fin höst. Förresten kommer vi nog att åka tillbaka till Vias-Plage och camping Napoleon .Det var ju så härligt där med. Hälsa och ha det så gott!

 4. Åhhh vad jag saknar er! Vill också bara kunna gå ner till stranden och sola hela dan. Här är det som vanligt svensk sommar.. sol, moln, sol, mulet, sol och sen regn. Hoppas ni har det super bra, tänker på er 🙂 kraaam

  1. Hej gumman! Stranden är sej lik! Och solen likaså. Tänk om du kunde vara här – vad mysigt det skulle vara! Vi saknar dej med. Hälsa Nichlas, Sylvia och alla andra! Massa kramar till dej med 🙂

 5. Det ser inte ut att gå någon nöd på er direkt! Här har varit förskräckligt väder på dagarna, men faktiskt ljusnat upp och blivit varmare på kvällarna…

Kommentarer är stängda.