Fredag 15 juni 2012

I morse hade den svala nordanvinden bedarrat men vi hade ju redan bestämt oss för att fara vidare, så det gjorde vi. I Elne stannade vi och ”bunkrade upp” i kyl och frys eftersom vi nu planerat att ligga still ett bra tag. Det blev besök både på Aldi, Lidl och InterMaché, så nu klarar vi oss ett bra tag….

Gränsen är nådd! Nu har vi inte så långt kvar till Platja D´Aro, och camping Cala Gogo. Eller ligger den i Colonge?! Det är olika bud om det. Oavsett så finns den med i ACSI-systemet. Vi får faktiskt platsen bredvid den vi hade för två år sen, så nu känner vi oss riktigt hemma.

Här är lite backigt – eller ganska mycket om jag ska vara ärlig, men då får vi ju bara lite extra vardagsmotion. Här finns restauranger och butik. Flera områden med gratis Wifi. Pool och mycket fina servicehus. Rent och fräscht och duschen kan man reglera som man själv vill. Helt perfekt. Och det kostar bara 16 euro/natt inkl el! Jag mindes alltså rätt och här kommer jag att trivas hur bra som helst.

Ner till stranden är det inte så långt men eftersom det är så backigt går det en traktor i skytteltrafik mellan kl 11-16.45.

Stranden är väldigt vacker och påminner faktiskt lite om Kroatien…  Och bara ett par kilometer bort är det platt sandstrand. Märkligt hur det skiftar.

 

16 reaktioner till “Fredag 15 juni 2012

 1. Nämen, oj, vad det där ser fullkomligt underbart ut! Vilken strand! Skall tipsa min syster, nybliven husbilsägare, om din blogg, så kanske hon kan övertyga sin sverigeälskande man att vidga vyerna lite!
  Man kanske skulle ha en husbil också…?

  1. Klart din syster och hennes man ska vidga vyerna! Nej du ska nu stanna och boa in dej i ditt härliga, nya hus! När du tröttna på att påta i trädgården – då kan du skaffa husbil 😉

 2. Ser underbart härligt gött ut,här hemma har vi äntligen haft en fin dag utan regn men de lovar
  mer av den varan i morgon,usch o fy,nu räcker det !!!!

  Ni får ha det så gott,nu laddar vi för o komma ut m Matrixens över midsommar,då ser det
  ut som värmen skall komma…….

  1. Då växer gräsmattan ordentlig därhemma då, så husvakterna har lite att göra 😉 Hoppas ni får det riktigt härligt till Midsommar, ni också!

 3. Ja nu hägrar semestern runt hörnet och längtan blir ju inte mindre när man läser här inne hos dig 🙂
  Ser helt underbart ut!

  1. Härligt med snart avresa för er. Blir det Italien igen? Eller kan vi locka er med Spanien som inte ligger mer än 230 mil bort (från oss räknat) Ha det så gott!

 4. Underbart – har aldrig varit i Spanien, men det ser verkligen härligt ut!
  Ha det fortsatt bra!

  1. Du får fundera på om du inte ska ta och packa bilen och fara hit nångång – tror jag törs lova att du inte kommer att ångra dej 🙂

 5. Hej & Välkomna till Spanien & Ha en riktigt skön semester!
  Själva sträckkörde hemifrån i onsdagskväll efter jobbet vid 17- tiden och kom till Spanien 48 timmar senare. Själva är vi positivt överraskade av platsen vi bor på. Njut, bara njut, av detta härliga land och härliga människor.

  1. oj oj det ar snabbt kört…hoppas att ni kan koppla av ordentlig nu, när ni kommit ner. Och absolut – vi njuter för fullt! Hoppas ni gör detsamma 🙂

 6. Härligt att nästa vara framme, men ni har nog tagit saker mera i vår takt. Vi orkar inte att sträckköra, för då går hela första veckan åt till rehabilitering. Och hur kul är det. Nej njuta vill man från första dagen. Finns ju också så mycket fint på vägen också. Man hinner ju så mycket ändå Om man ska ligga still länge så blir det kanske till och med tjatigt ett tag, vad vet vi, vi har aldrig gjort det. Vi har hyrt lägenhet, men har alltid haft en liten bil för att åka och upptäcka saker med. Det bli ungefär samma sak, eller? Vi gillar Spanien, men vi får låtsas att vi har Spanien här, för våra spanska grannar har kommit tidigare i år,så lite spanska kan vi öva på om vi vill. Hoppas ni får det riktigt härligt, kram 3 M

  1. ”Att köra slut på sej” är nog aldrig bra. Och vi tycker – trots att det gått ovanligt fort att ta sej ner hit i år – att resan är målet. Vi är öppna för omprioriteringar och att ta dagen som den kommer. Nu var sol och värme det viktigaste och därför är vi här 🙂 Kram

Kommentarer är stängda.