Torsdag 14 juni 2012

Frukosten intas efter en lång sovmorgon. Nybakad baugette och kaffe, smakar extra gott i solsken. Vi tar det lugn och Göran cyklar iväg för att kolla omgivningarna lite. Själv gör jag ett nytt försök att ta mej ut på internet. Inte heller denna gång fungerar det – du får alltså läsa ”gamla nyheter” nu….

 

Lägger mej vid poolen och njuter istället. Hur underbart som helst. Möjligen en aning kalla vindar men jag klagar absolut inte – nu har jag ju hittat både sol och värme. Vi hade förresten 19.5 grader varmt i morse kl 8.00 och det är ju inte fy skam. Campingen för övrigt är OK men inte mer. Det finns det man behöver, ingen lyx, inte speciellt överdådiga servicehus (vi får hålla med eget toapapper) men inte direkt dåligt heller. Men om jag får välja, väljer jag en annan camping här i trakterna en annan gång. Och utbudet är ju stort.

Hela dagen går i vilans tecken, läsa lite och lyssna lite på ljudbok och jag erkänner faktiskt att jag längtar till imorgon, torsdag. Då flyttar vi oss ner till Spanien, till Colonge strax norr om Platja D´Aro. Det ska bli mycket trevligt att återse den campingen – vi trivdes så bra där för två år sen. Vi hoppas att vi tycker lika, i år.

5 reaktioner till “Torsdag 14 juni 2012

  1. Knepigt det där med internet utomlands fortfarande. I sommar skall vi ordna med ADSL i huset och hoppas på att få ordning på uppkopplingen. Det är ju när man är mitt i äventyret som bloggbehovet är som störst!

    1. Vi har pratat om att skaffa ett kontantkort i resp land för att använda, men vi vet ju inte förrän efteråt hur vi har farit, och vad vi behövt 😉

      1. Franskt kontant mobilt bredband provade vi i påskas men det blev väldigt dyrt, så det la vi ner och köpte istället dagsranson för utlandstrafik på vårt svenska abonnemang. Den räckte för att skriva inlägg men inte för att lägga upp foton.

Kommentarer är stängda.