Söndag 17 juni 2012

Framåt lunch idag kröp vi in i skuggan under markisen. Det vankades sill och potatis. På bruken vi hade med hemifrån skriver Abba på etiketten ”det är skillnad på sill och sill” Och det är verkligen nånting jag skriver under på. Sill-inläggnings-makarna (eller vad det nu kan heta) på Abba har uppenbarligen aldrig smakat på den tyska Sahne Heringfilé. Den är nämlligen den godaste sill som finns. Fileér inlagda i grädde, gurka och äpple. Den formligen smälter i munnen. Så Abba har rätt – det är skillnad på sill och sill 🙂

Snart är det dags för lite grillat och hur varmt vi har det idag tänker jag inte berätta 😀

 

 


8 reaktioner på ”Söndag 17 juni 2012

  1. Men sill är alltid sill och det smakar alltid gott, speciellt om det är varmt, då behöver man ju lite salt till kroppen. Personligen är en av våra favoriter matjèesfilèer med gräddfil och gräslök. Det är riktigt somrigt. Ha det så skönt, vi njuter snart här hemma också, hos oss är vädret bra. Passa på att njuta ordentligt. Kram 3 M

  2. Jasså:) ni får krypa under markisen:) de har inte vi behövt kan man säga…lite trist. Men ni åkte till ett säkert solställe. Ha det gott o sköt om er. Kram

    1. Synd att ert väder inte varit så bra, men jag gissar att det var värmande nog att få träffa sonen igen 🙂 Kram

  3. Ser att ni har det bra 🙂 Den där tyska sillinläggningen skulle jag gärna smaka…
    Fortsätt att njuta av sol och värme… snart kommer nog sommaren hit också…
    Kram

Kommentarer inaktiverade.