Sala

Vi har packat husbilen och farit till Sala och Silvköparens camping. Den ligger väldigt vackert, precis bredvid en sjö. Det finns till och med klippor vid strandkanten så det är nästan lite ”Bohus-feeling”  Under eftermiddagen rasslade det till och en massa campingfordon körde in. Så nu är det fullbelagt.

Under eftermiddagen lastade vi ur cyklarna och tog oss en geocaching-runda. Men vi höll på att bli kvar på en liten skogsstig. En älg stod i slyn och stirrade på oss! Jag blev först lite rädd  – man vet ju inte om det är en ilsken en. Därför blev bilden lite väl skakig. Jag vill inte bli sedd  😉  Vi backade långsamt iväg och väntade och efter 5-10 minuter knallade den iväg. Mäktigt!


4 reaktioner på ”Sala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.