Kvar i Sala

Vi håller oss kvar i Sala och Silvköparen camping. Här är fortfarande fullbelagt. Vädret idag har varit medstadels riktigt bra – kanske lite blåsigt – men ok. Vi har varit riktigt duktiga idag. Cyklat närmare 1,5 mil och hittat 22 cacher, så vi har jobbat på bra. Nu sitter vi vid vår husbil och ser på utsikten över sjön. En god middag är uppäten och nu väntar lite kex och ost, medan solen sjunker så sakteliga ner bakom träden. Det här är vad jag kallar att få livsnjuta!


8 reaktioner på ”Kvar i Sala

 1. Det låter riktigt härligt. Vi pratade i morse om att bara sticka iväg en kortis, men bestämde oss sedan för att få garaget helt klart först! Fortsatt trevlig helg
  Yvonné

 2. Underbart att få njuta så – och så flitiga ni är! Grattis till alla cacherna – bra jobbat 🙂
  Ha det fortsatt bra!

 3. Vad ni jobbar på med cashing! – Visst är det kul. Vi har just återkommit hem efter att ha varit på HBK:s årsmöte, mycket trevlig samvaro. Det var många Carthagobilar och en hel del bekanta. På hemvägen tog vi 11 cashar – vädret var ju toppen och passade bra att göra lite stopp här och där. Ha det! Yvonne o Lorentz

  1. Kul att höra från er! Skojsigt att träffa ”likasinnade”
   Och cachletande är ju verkligen kul! Ha det gott ni med 🙂

Kommentarer är stängda.