10 reaktioner på ”Vart finns Delit?

 1. Frågade min son, eftersom jag själv inte har en mac, men skulle vilja ha en:)
  Det finns ingen delit knapp. Man trycker command och backspace samtidigt.
  Command knappen kallas ibland för ”kringla” sa han. Lycka till o Glad Påsk:) Kram

   1. Njä nu funkade det inte som jag tänkt… Jag skulle vilja ta bort en bokstav till höger om markören. Om jag gör som Deciree föreslår försvinner ALLT till vänster om markören… Hmm Nåja jag provar och provar lite till 😉

 2. Ja då fick man lära sig nåt nytt, vad bra och tack Deciree.
  Fick en macbook air av tomten och jag har väl mest surfat på som vanligt inte så mkt satt mig in i alla funtkioner utan tar mig an det vartefter det dyker upp nåt. Men mac:en gillar jag. Så mkt snabbare och smidigare än min gamla lilla harv.

 3. Delit som sonen föreslog, var att ta bort saker i Finder, på Mac språk.:) han föreslog igen…tryck på fn knappen o backstegstangenten. Det berodde i vilket program du var inne. Testa. Hör av dej han hade andra förslag annars. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.