Resan är bokad

I kväll bär det av. Jag har fått flight-tid till 21.38. Departure gate 9. Biljetten är bokad med Blåkulla Airlines denna gång. Till färdkost blev det lite paté, rödlökscumberland och cornichons. Dock är det viktigt att inte dricka alkohol samtidigt. Då kan det gå som för en av mina vänner, förra året. Hon kraschlandade. Ses vi? 😉

 


7 reaktioner på ”Resan är bokad

  1. Ha ha ha stackars ”kärring” som inte kom längre. Kan det vara därför, som Nogger snor runt mina ben och jamar, han vill att vi ska åka iväg innan snönvädret ska komma in? Bäst att klä på sig o dra iväg, Vi syns

    1. Nej, vi kan tyvärr inte komma med just nu. Vi lämnade kvasten hemma. Du vet väl att Blåkulla ligger alldeles i närheten där vi bor, så vi har haft tur som inte fastnat där tidigare. Blå Jungfrun, ön utanför Oskarshamn, sägs vara det sägenomspunna Blåkulla. Vi har bara trevligt i Danmark just nu. Ha en safe trip och påskkramar från oss. 3 M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.