Det blev Apple

Under en ganska lång period har jag funderat på vilken dator jag skulle införskaffa. Min gamla laptop är från 2007 så den börjar bli rejält trött.  Nu sitter jag här och kliar mej i håret…. En MacBook har inhandlats så nu får jag tänka om. Lite puligt, lite annorlunda men kul 🙂 I allafall än så länge. Jag hoppas nyhetens behag sitter i – bara att få in bilden här var lite annorlunda. Men skam den som ger sej! Har du erfarenhet av Mac? Dela gärna med dej av några smart tips till mej


17 reaktioner på ”Det blev Apple

 1. GRATTIS till din nya Mac. På jobbet har vi haft Mac´ar i nätverk sedan 1984. I dag har vi drygt ett 20-tal Mac´ar. När vi köpte Mac i mitten på 80- talet talade man om att det tog 28 timmar att lära en ny medarbetare på en PC och det tog fyra timmar på en Mac.

  1. Tack. Nja den tidsaspekten var nog till en person som aldrig haft en dator. Att ha kört med windows under sååå många år gör gör ju att det blir lite – ”det är svårt att lära gamla hundar sitta” 😉

 2. Grattis till din nya dator. Hade problem att kommentera din blogg. Som du ser:) men nu går det. Hoppas du blir nöjd med ditt nya inköp. Sönerna våra är så supernöjda m sina Apple datorer. Lite annan användning dock än pc. Men sånt lär man sig. Kram till dej

  1. Oj hoppas inte det blir mera kommentarstrul – hör av er isåfall!! Trägen vinner 🙂 Kram till dej med

 3. Grattis till nya datorn! Många älskar Mac och den är säkert superbra! Själv blev jag galen när jag efter en månad fortfarande inte fattade ett dyft…. och sålde den på Blocket,.. Men Peter har kvar sin ännu 😉

  1. Jahaja… då får vi se om jag är av den uthålliga sorten eller ett datasnille 😉 Eller om det blir Blocket för mej med….

 4. Grattis och lycka till med nya datorn! Har ingen erfarenhet själv av Mac, men har kompisar som är supernöjda 🙂
  Ha det bra!

 5. Det är faktiskt så att med Mac behöver man inte tänka lika mycket när man lärt sig inse det. Började jobba med Mac redan på 80-talet och tyckte den var helt otrolig. När vi skulle börja använda PC på jobbet ville jag inte utan fortsatte med min Mac till den kraschade. Nu har vi båda delarna. När vi är ute så här är det jättepraktiskt att bara ha I-padden. Tar ju ingen plats och ät snabbt och bra. Man måste dock se till att man har de programvaror man behöver. Men visst är det svårt att tänka om, sluta och tänka för mycket, det går bättre. Lycka till! 3 M

 6. har inget tips att ge men det var på MAc jag lärde mig datorer en gång i tiden..minnns att det var enkelt, så du kommer att komma in i det snabbt!
  kram

  1. Det kommer säkert att bli bra (bara jag får den förb… e-posten att fungera!! ) Men snart har jag en långhelg framför mej och jag måste väl göra lite mera än att bara äta påskgodis 😉

Kommentarer är stängda.