Årets Husbil

Expressen presenterar i dag en lista med Toppar och Floppar Bilåret 2011. Under rubriken Årets Nyhet hamnar Polars husbil med motiveringen: Polars nya jättebil är ett lyft för Polar och en välkommen nyhet på en het marknad. Hela listan kan du läsa här  

Tycker du Expressen har gjort ett riktigt val, eller vill du ha någon annan husbil utnämnd till Årets Husbil och i så fall vilken och varför? 

6 reaktioner till “Årets Husbil

  1. Har inte sett bilen, knappt några bilder heller.Sugen blev jag då på att campa, o plocka fram vår egen husbil. Känns länge till sommaren. Kram

  2. Jag har inte hunnit vara in och läsa om den, ska precis just åka iväg på jobb. Men såg ju fin ut så där på bild. Brukar inte Polargrejer vara bra?? Har aldrig haft själv men…Ha ett gott nytt år!

  3. Deciree – fast för varje dag som går, kommer vi närmare sommaren!Hans – er Polar är ju fastfrusen :pAgneta – allting har sin tid och som tur är vet vi ju inte vad som händer om några år framåt… Ninni – Polar husvagnar har ett gott rykte. Hur husbilen är får väl framtiden utvisa eftersom den är helt ny på marknaden. Fin var den i allafall.

Kommentarer är stängda.