Fortfarande blåsigt…

Jag är nu lite trött på Stormen Dagmar, och hennes efterdyningar. Natten till juldagen började det. Sedan har det fortsatt. Även nu blåser det så det skakar i fönsterrutorna. Träd faller som tändstickor. Takpannor virvlar genom luften. Läste i vår tidning idag att ett träd fallit över en husvagn på Mellsta Camping. Kvinnan som bodde där hade änglavakt och klarade sej utan skador. Av husvagnen blev det dock inte så mycket kvar. Så hoppas vi att alla som fortfarande är utan ström, får den tillbaka så snart det bara går. 

Inte bara Nasse har det besvärligt i vinden. Ida har kämpat sej med tåg och buss för att ta sej upp till Kramfors och har nu ”bara” ett par timmar kvar. Hon åkte 9.15 i morse så det blir en lång dag för henne, innan hon är framme kring 20.00 

6 reaktioner till “Fortfarande blåsigt…

  1. ja, den här gången har det varit ni som fått stormen och vi klarat oss ganska bra undan.Nu hoppas jag att Ida kommit fram, men man vet ju aldrig i dessa tider med inställt mm

  2. Det är tråkigt när det blåser så mycket. Här har inga träd fallit, men det har skramlat ordentligt i skorstensplåten. Jag vet hur det är att vänta på resenärer när tågen inte kan ta sig fram. I fjol åkte vår son fr Uppsala dagen före julafton m kraftiga förseningar. Men fram kom han på julafton:-) Hoppas det gick bra för Ida o att hon kom fram.Ha det bra. Kram

  3. Vi klarade oss rätt bra…några träd for omkull, nån fick visst revetering bortblåst på sitt hus och några blev strömlösa. Nu har jag bytt blogg, så jag hoppas du hittar in;)Skön dag:)

  4. Freedomtravel jag håller en tumme så blåsten mojnar och ni får en skön resaAgneta så skönt att ni klarade er väl och Ida kom fram sent om sider..Elisabet det kan vara tillräckligt spännande att sitta i vardagsrummet och lyssna på vinden som sliter i allt utanförDeciree oj det tog tid för sonen men så är det ju när det krånglar, Ida kom fram men 43 mil tog 11 timmar….Leena så skönt att ni klarade er bra. Klart jag kollar din nya blogg!

Kommentarer är stängda.