Mac eller ny Laptop?

Nu tänkte jag att du skulle få hjälpa mej med lite synpunkter. Min laptop är från 2007 och börjar bli trött. Innan den helt brakar ihop vill jag investera i nytt. Har tittat en hel del på Mac och de har ju nu ett pris så vi vanliga dödliga kan köpa en utan att bli ruinerad. Men jag skulle vilja ha dina synpunkter på hur/vad jag ska tänka på.

Har förstått att nya MacBook Air är ruggigt snabb och strömsnål men har begränsad minneskapacitet. Å andra sidan har min laptop inget större minne heller, med 2 GB RAM och en hårddisk på 120 GB.
Är MacBook Pro kanske billigare, segare men med mera minne?

Vad har du för erfarenheter och vilka råd kan du ge mej? Jag är tacksam för alla synpunkter, både positivt och negativt.

6 reaktioner till “Mac eller ny Laptop?

  1. Oj du skulle skicka frågan till mina söner. Dom har mac datorer båda två:-) för dom finns inga andra datorer. Släng iväg en fråga vet ja:-)Kram

  2. oj, det var nog minst 10 år sedan jag arbetade med en Mac senast så av mig kan du inte få något klokt råd..tyvärr.

  3. Hej igen Anette. Sonen säger: Macbook pro har bättre prestanda,bättre batteritid(7 timmar),större hårddisk(500 gb). Det negativa är att den är lite större och tyngre.Detta gäller macbook pro 13\” i5 processor.Den tycker han att du ska välja om du vill hållapå mycket med foton och redigering.Den är billigare än 13\” macbook air.Hoppas du blev nöjd med svaret:-)Ha det gott.Kram

  4. Tack Deciree, ser att dom har en sådan på Elgiganten just nu till bra pris. Kanske jag ska slå till på den…. eller vänta ett tag …. hmm…. besluts-ångest…. Agneta synd att du inte jobbar med det nu. Tack ändå.

  5. Hej,jag kör PC men skulle jag köpa en ny Laptop så blev det en Apple med minst 15,6\” skärm !!!Har ju både Iphone o Ipad å de är ju bara kanon!Så det får duga med min HP DV 9791 eo o det är en kanonlaptop som nu jag snart haft i 4 år !!har funkat kanon hela tiden :)M.v.h. Roland Borlänge

Kommentarer är stängda.