Idag tar vi det lugnt, tomten och jag

Juldagen och vi får ta sovmorgon. Att gå på Julotta tidigt på morgonen är lätt att avstå från. Vi tar det lugnt istället. Har bestämt mej för att ”göra ingenting” idag. Det vill säga, att bara göra det jag har lust med, inga måsten.

Till och med Tomten tar det väldigt lugnt idag. Han blev lite ertappad, när jag gläntade på dörren….. 

4 reaktioner till “Idag tar vi det lugnt, tomten och jag

  1. precsi en sådan dag har jag med 🙂 enda tankeverksamheten består av Wordfeuden, men den håller jag ju på att förlora stort nugod fortsättning till erkram

  2. Ooops! Tur att julafton redan har varit så du har ett år på dig att vara snäll igen. Ja, att \”flascha\” tomten sådär ger kanske inga julklappar… ;-)God fortsättning!

  3. Tomten! :-)) :-))Skönt med slappardagar, speciellt för er som fortfarande jobbar! Ha en skön fortsättning på dagen!

  4. Agneta, vi spelar ju ganska jämt 🙂 Amacasa jag lovar att jag ska jobba på det. Att vara snäll alltså – har ju till och med en dag extra eftersom det blir skottår 2012 :)Inger visst är det skönt med nån dag extra ledighet, när man jobbar och sliter hela tiden. Men för varje dag som går, så kommer vi också närmare pensionen 🙂

Kommentarer är stängda.