Julreklam?

Ibland blir jag lite trött på reklamen. Nu sätts det upp stora plakat om att just jag ska köpa CocaCola. Reklammakaren tycker dessutom att det är julens dryck nummer 1, så därför får jag fyra glasflaskor med cola om jag köper några 1,5 litrar. Just den här annonsen har jag fotograferat i busskuren, där jag väntade på bussen. Den är alltså prydd på hela gaveln, så den är stor! 
Just CocaCola har jag aldrig gillat och än mindre till jul. Då ska det ju vara julmust. Den här tomten på bilden har ju inte fattat vad man dricker till jul – han måste vara mutad, köpt eller klart förvirrad…… 

6 reaktioner på ”Julreklam?

  1. Jag dricker bara coca cola när jag mår illa (då funkar det bra). Så jag hoppas verkligen att det inte blir nån cola i jul för min del… 😉

  2. Jag tycker jättemycket om cocacola, men försöker hålla mig till vatten istället. Lite nyttigare, tror jag ;-)Självklart är ju julens dryck julmust! (Eller vatten) 🙂

  3. han är mutad, helt klart! Julmust ska det vara!fast ikväll var det en julöl Mariestad för mig som gällde, godkänt det med 🙂

  4. Freedomtravel – Då hoppas jag verkligen du kommer att må bra över jul!(så du slipper colan)Amacasa – jag har också hört att vatten ska vara nyttigare. Elisabeth – ett glas vin är gott ibland, beroende på vilken mat det är. Agneta – Då håller vi oss till must!

  5. Jag tror det är en amerikansk grej som man bara importerat rätt av. I USA dricker de väl förmodligen cola till jul? Men jag håller med, för mig blir det hellre julmust just till jul. Gillar man cola kan man ju dricka det alla andra dagar om året i så fall!

Kommentarer är stängda.