Ingen "bussig" fylla.

Läser i min tidning:
En busschaufför var på väg från Tjeckien till Tyskland med tjugo resenärer ombord. Efter att ha kört en bit började chauffören känna sej så pass dålig att han bad en av passagerarna att ta över ratten. Resan kunde ha slutat i stor tragedi  eftersom föraren varken kunde prata eller kontrollera sina kroppsdelar. Han hade nämligen, håll i er nu, över 5 promille alkohol i blodet! Föraren blev satt i häktet i Tyskland, för tillnyktring, vilket enligt polisen väntas ta flera dagar. Här kan vi verkligen snacka om fylleresa….

Bussarna på bilden är från vår resa till Malta och har inget med ovanstående att göra

3 reaktioner till “Ingen "bussig" fylla.

  1. Ååå vad jag saknar dem där hemska bussarna på Malta! 🙂 Nu har de bytt till ett engelskt bolag, Arriva,som har importerat massa nya fräscha bussar med AC. Problemet är att ingen kan det där med AC i bussarna så folk sitter nu och fryser haha 😀 komiskt…Tack för att du följer min blogg, blir lika glad varje gång när det dimper ner en kommentarfrån en läsare! 🙂 Då vill man verkligen fortsätta blogga!Ha en bra Jul!/camillawww.sunnydiving.se

  2. det var ju inte lite promille heller, att han överlevde är ju ett under! O att ingen dog i någon krock är väl ett större under!

Kommentarer är stängda.