Ett rullande fritidshus

Till veckan, närmare bestämt på onsdag har Bilmetro en visning av California. Den nya tidens folkabuss med uppfällbart tak, rymliga sängplatser och ett kök med kylbox och fasta tankar. Förvaringsutrymmena sägs vara bra, stolarna fällbara och som tillval kan man få en markis monterad. En smart liten bil med flera motoralternativ. Och vårt direktadresserade reklamkort menar att detta är en bil som måste upplevas. Och det hade varit intressant att se den, men jag är tyvärr på jobbet kl 10-12 mitt i veckan…. Har du sett den? Vad tyckte du?

En reaktion till “Ett rullande fritidshus

  1. Ser snygg ut! Vi är ju inte direkt intresserade av att byta, men jag är lite charmad av de där små snygga varianterna. Smarta lösningar och så kan man smälta in smidigt 🙂

Kommentarer är stängda.