Mys i soffan

Jag erkänner direkt! Jag har mina laster och en av dem stavas OSTKROKAR! Så nu sitter jag i TVsoffan och tittar på Så Mycket Bättre och med skålen i knät och bara vräker i mej  dessa små onyttiga, gräsliga fantastiskt goda hemskheter….. 
Published with Blogger-droid v2.0

4 reaktioner på ”Mys i soffan

  1. ostBÅGAR heter det ju… 😉 och ja, det är så gott. Vågar inte köpa hem för då äts det i expressfart. Istället körde jag en annan variant ikväll, popcornskålen i knät under tiden Så mycket bättre rullade på tv´n. Vet just inte om det var bättre än BÅGARNA 😉

  2. Agneta – ovasett BÅGAR eller KROKAR så är det förrädiskt gott. Dom där Chrunchy är nog ännu godare. Popcorn däremot kan jag klara mej utan. Ha det GOTT!

  3. HA! ÄNTLIGEN en som vet vad dom däringa heter. OstKROKAR och inget annat! Jäpp. Så är det 🙂

Kommentarer är stängda.