19-årig bröllopsdag

I morgon är det 19 år sedan jag bytte bort mitt efternamn. Det firade vi med att tjuvstarta med ett restaurangbesök igår kväll. Vi besökte restaurang Victuscella och åt alldeles underbar god mat. Skönt att sätta sej vid dukat bord och bara njuta, en fredagskväll. Skönt att börja helgen med något avkopplande. Ha en härlig helg ni med! 
Till förrätt:
Len Hummersoppa med Cognac, serverad med Västerbottenpaj och smörstekta pilgrimsmusslor på toast med citruscréme. 

Varmrätten:
Smörstekt hjortytterfilé med gratäng på sötpotatis serverad med en krämig kantarellsås, hjortroncreme och karamelliserad lök. 

Restaurang Victuscella ….

…. ligger fint precis bredvid Falu-ån

8 reaktioner till “19-årig bröllopsdag

  1. Grattis på bröllopsdagen! Menyn låter (och ser) inte dum ut alls! Själv har jag inte bytt bort mitt efternamn, men Peter gjorde det för några år sen 😉

  2. Grattis på bröllopsdagen.Du vad gott det såg ut på tallriken:-)Min man tog mitt namn när vi gifte ossför 21 år sedan. Så mitt namn har jag kvar:-)Ha det gott

  3. då gratulerar jag på precis rättan dag idag :-)stort grattis på eran dag! Och må många år ytterligare ligga framför er….kram

  4. Freedomtravel – Tack. Menyn var den bästa och vi kommer att göra ett återbesök där – var så säker.Elhasse – om du tycker ni \”lever i synd\” kan du prova med att fria till din H. Hon säger säkert inte nej!Elisabet – Tack. Ha det bra ni också!Deciree – Tack. Mitt efternamn var så tråkigt, så jag vill ha Görans istället. Agneta – Tack. Kram till dej med!

  5. GRATTIS! GRATTIS!Det kommer från skåningarna i Vias Plage.Ja nog längtar man till nästa sommar redan.Ha de jättebra.Maj-Britt

Kommentarer är stängda.