Grilltider?

Att elda en liten brasa är jättemysigt. Att elda en stor kan få förödande konsekvenser Då kan allting runtomkring brinna upp. Men här var det bara marschmallows som brann – förutom veden då 🙂  Annars blir det väl inte grillat för oss så mycket den här årstiden. Trots att det skulle kunna fungera hur bra som helst, egentligen. Det är både värmande och mysigt! Har din grillsäsong tagit slut, eller grillar du fortfarande? 


4 reaktioner till “Grilltider?

  1. det var inte så länge sedan vi grillade sist, och minst en gång på vintern, helst vid nyår ska det oxå grillas. Helst med massor av snö runtomkring…mysigt! Fast det blir mest bara korv som grillas då

  2. Vi grillar året runt. Här är det kanske inte så konstigt, men även när vi bodde i Sollentuna så var det grillsäsong året runt 🙂

  3. Nja vi grillar nog eg rätt lite! Barna älskar att grilla marchmallows. Men jag tycker grillat är lite så där halvtrist…. hihi konstig – jag vet.men att grilla lite korv ute i skidbacken en vinterdag är mysigt!

  4. Agneta – låter mysigt att grilla på nyår. Ser bilden av en brasa, lite \”skumpa\” och en god stek framåt småtimmarna. Amacasa – Tur att ni grillade även i Sollentuna, annars hade jag sagt att ni fuskar :)Ninni – Visst är det skönt att vi är olika! Har kompisar som aldrig grillar.

Kommentarer är stängda.