3 reaktioner på ”Eftertanke…

  1. oj, jag har ett som hänger i kapprummet till mitt klassrum. En bild på en apa som gör en rolig min och med texten som lyder ungefär såhär; allting blir lättare med ett leende!ska minsann kolla imorgon vad det står exakt för just nu minns jag inte..trots att jag själv satt upp den och ser den minst 4 ggr varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.