Snart är det jul

I butikerna julpyntas det för fullt. Granar, ljusstakar, glitter och kulor lyser upp och försöker få oss konsumenter i julstämning. Ännu har dock inte jag hittat stämningen, eftersom vädret inte bidrar. Kyla och snö lyser med sin frånvaro. Det är också dags för julmarknader. En marknad som vi gärna besöker är julmarknaden i Falun, vid Falu gruva. I år går den av stapeln den 4 december kl 10-17. Har du vägarna förbi rekommenderas denna gammaldags marknad. Falu gruva är i sej själv värt ett besök och varför inte göra både och? Brukar Du åka på julmarknad och är det någon Du rekommenderar? /Anette

Massor av tomtar – precis som det ska va!

Glögg, rök och kalla fötter


4 reaktioner på ”Snart är det jul

  1. Jul jul gud vad stressat det kommer bli…….arbetar det sämsta passet man kan ha….natt ALLA tre nätterna i julhelgen. Lagt in om semester en natt men om jag får det står skrivet i stjärnorna….antingen firar vi jul med alla barn och barnbarn eller så firar vi inte alls…hur planerar man????Ja jag planerar i alla fall för att vi firar:)Ekeby eller Kalmar julmarknader brukar vi besöka men i år tar vi tre andra, Linköping, Norrköping och Söderköping, sista helgen i nov som oxå blir sista resan med husbilen.Härligt med advent tycker jag:)

  2. Har svårt tänka i termer av jul. Känns alldeles för tidigt. Någon julmarknad brukar det bli, men det lockar inte så mycket längre. Jag tror vi har mer prylar än vi kommer att plocka fram, så nya behövs inte. Här i Norrköping brukar det vara en marknad i Värmekyrkan. Ha dé!

  3. Lite tidigt tycker jag att alla butiker plockar fram julsakerna.En granne nedanför oss hade full jul i oktober!Jag blir fort less o tycker bara det blir dammigt:-)Första advent tycker jag om däremot. Traditions fix:-)

  4. Leena – jobbig att bara ha nätter men hoppas ni kan koppla av med lite julmarknader istället. (Håller tummen för lite semester)Elisabet – visst är det tidigt. Vi har också en massa tomtar men knappt hälften kommer framDeciree – Igår såg jag en balkong inklädd med massor av ljus…. Adventstiden är dock mysig med stjärnor och stakar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.