Rättviks höstmarknad

Så var det marknads-dags igen. Det verkar som om vi springer på marknader stup i kvarten. Nu blev det två helger på raken, men det är ju bara roligt. Den här gången fick dock husbilen stanna hemma. Vi har ju inte så långt till Rättvik så jag och tjejerna tog personbilen och var på plats i morse när dom öppnade.
En rolig dörrmatta. Kändes dock inte speciellt välkomnande 🙂 Men annorlunda och lockar förhoppningsvis till skratt.
T-shirts, strumpor, tofflor, traktorer och pellets-värme-pannor. Allt går att sälja på en marknad

Pyssel

och ännu mera pyssel.
Det finns många duktiga hantverkare som säljer sina alster. Både i trä- och textilslöjd.
En spikmatta som är en ÄKTA KOPIA. Hur är då den Äkta??

Langos har blivit ”Markads-mat” för oss. Och naturligtvis blev det en till lunch – idag med. Här är det Elin som smaskar i sej.
När vi kom till Rättvik, var inte kön till Bankomaten lång. Men den hade växt rejält vid lunchtid. Detta trots att jag såg att många knallar kunde ta betalkort. Fast de flesta vill ju ha mina kontanter så idag höll jag ganska hårt i dem. Det blev silke-strumpor och några konstväxter för halva priset. Och några smör-ringar från Fricks konditori. Brukar du åka på marknad?

5 reaktioner till “Rättviks höstmarknad

  1. Marknader är kul, vi försöker åka på olika marknader under hösten innan husbilen ska in på vinterförvaring. I år hinner vi nog inte med lika många turer som förr eftersom vi var på vår höstresa hela september man ska ju vara på jobbet oxå ibland;)men några och någon julmässa ska i alla fall hinnas med.

  2. Hahaha! Jag bara älskar dörrmattan – skulle ha slagit till direkt :-DEn äkta kopia? Jojo… Haha!:-)

  3. försöker att vara på några marknader varje år. Sjöbo eller Kivik, samt den som vi har här i Åstorp strax efter midsommarhelgen varje år. Likaana saker vart man än kommer, och Lngos är ett måste med räkor och massor med creme fraiche och vitlök..mmmm

Kommentarer är stängda.