Ny mässa

Nästa år går en ny mässa av stapeln. Det är Holiday & Caravan Meet – En mässa om den mobila livsstilen. Den hålls på Svenska Mässan i Göteborg den 27-29 april 2012.  Mässan riktar sej till hela familjen. Här kan man uppleva och handla, hyra och boka varor, tjänster och upplevelser i en inspirerande levande miljö. Campingplatser, resorts, destinationer, mat och dryck, grillar, husvagn, husbil, tillbehör, jakt- och fiskeutrustning mm

http://www.holidaycaravanmeet.se kan du läsa mera om mässan och kanske skriva in det i din kalender, redan nu. Jag tycker det är spännande med något nytt. Det känns som om denna mässa handlar lite mer om ”mjukvara” och jag hoppas att fokus kommer att ligga på upplevelser, tillbehör och inspiration. Brukar du åka på mässa och vad tror du om denna? 4 reaktioner på ”Ny mässa

  1. var där inte en liknade på Svenska mässan förra året oxå eller har jag drömt?! Har bestämt för mig att det skrevs lite om den, men om det var positivt eller inte kommer jag tyvärr inte ihåg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.