Problem. Eller ren glädje.

Har förstått att en del av läsarna har haft svårt att kunna lämna kommentarer, då de försvunnit ”upp i det blå”. Nu har jag tagit bort kontrollen med konstiga ordkombinationer, som ska verifieras. Hoppas det blir lite bättre och lättare för dej som vill skriva en rad. Om Blogger inte kan lösa detta problem, kan det ju bli så att jag väljer att flytta bloggen till någon annan. Hoppas nu detta löser sej.

För övrigt har jag och en kollega haft våra fnissanfall på jobbet idag. Det blev bara tokigare och tokigare så till slut skrattade vi så tårarna rann. Känner att fnisset ligger där på lur nu med och kan bubbla upp när som helst. Ett gott skratt förlänger ju livet, sägs det. Så jag kommer att leva tills jag blir 150. Minst. Ha en underbar fredagskväll!

Dags för olivskörd


4 reaktioner till “Problem. Eller ren glädje.

  1. o yeeeeees 🙂 problemet löst!Sv; nej, just nu blirdet varken husbil husvagn eller liknande den närmsta tiden. Ett beslut vi tog gemensamt då husbilen blev mr o mer n belastning för oss just nu med sjukdomar o operationer som gjorts och som kommer att göras på Per. Att krypa upp o ner i alkoven klarar varken Per eller jag numera, pga att sjukdomar. Att min ork pga rumatism avtar mer o mer var oxå en sak i beräkningen som räknades högt. JAg orkar inte vara iväg även helger när veckorna är fullbokade med jobb, barnens aktivteter och hemsysslor. Skönt att bara få vara…Och sedan längtar jag lite eftr att få åka iväg på weekendresor framöver. Se Paris, London mm mm vilket vi inte har ekonmi till om vi har husbilen kvar. Så med tungt hjärta blev det att vi lämnade Biggen, men i allt det tunga så känns det mest skönt. Vi har haft fantastiskt i Biggen, men nu är det andra tider som gäller. Fokus på hälsan först o främstKram

  2. Skönt att skratta ordentligt ibland!Jag tror inte att jag haft problem att kommentera här. Däremot hos vissa andra som envisas med att man bara kan kommentera om man har Google-konto. Jag har visserligen ett sånt, men jag har problem med Google så det funkar inte alltid. Ännu värre om man bara får kommentera med wordpress, open id osv. Då har jag inte en chans…

  3. Agneta – vad skönt att det fungerat med att skriva kommentarer. Jag älskar ju att få kommentarer 🙂 Ja viss ska fokus sättas på hälsan. Vi har ju bara en kropp och måste vara rädd om den.Freedomtravel – så bra att det fungerar utan problem

Kommentarer är stängda.