Hjälpt eller stjälpt!?

Jag satt och tänkte på hur otroligt olika, vi som kunder blir bemötta, av olika husbilshandlare. Och vilken spridning på kompetens och/eller intresse det är på olika verkstäderna!
Vi hade bekymmer med avrinning i vår diskho. Vår handlare sa -”Så här är det, det går inte att förändra”
Efter lite tjat kollade handlarens verkstad ändå detta och resultatet blev dålig avrinning i tvättstället också!
Vi fick det dock fixat med några enkla handgrepp på husbilsfabriken i somras.

Lånat från Google

Ett annat irritationsmoment i vår bil har varit SOG-fläkten i toaletten. Den har tjutit med en hög, genomträngande ton, när man öppnar ventilen, till själva toa-tanken. Vår handlare har svarat att så låter en SOG…. Vi besökte nyligen en annan handlare och påpekade detta. Där kollade den verkstaden på detta och skruvade fast några delar som satt löst (och därmed orsakade det tjutande ljudet) samt isolerade lite extra. Så nu hör vi knappt nånting alls.

Skulle kunna räkna upp en lång lista på saker men nöjer med de två ovanstående exemplen.

Lånat från Google

Vad har du för erfarenheter? Har din handlare hjälpt dej med dina bekymmer eller känner du dej nonchalerad? Berätta gärna.

4 reaktioner till “Hjälpt eller stjälpt!?

  1. Vi har peppar peppar inte behövt in på verkstad än med vår gamla hoppa :-)) Det mesta har funkat bra fasätn han är gammal vår Hjulius husbil. (har en husbilsblogg också där vi skriver om resor och annat som berör husbilen)

  2. Som tur är kan Lennart fixa det mesta själv. Men visst stämmer det i andra servicesituationer. Det gäller att både den man möter och jag själv vaknat på rätt sida.

  3. Visst är det så! En del människor är serviceminded och andra inte, helt enkelt.En helt annan sak… lite nyfiken på receptet till den där räkgratängen??

  4. Ninni – tack nu hittade jag till Hjulius, hoppas han klarar sej med god omvårdnad från er.Elisabeth – så bra med en händig karl! Freedomtravel – En del skulle behöva gå \”charmkursen\”. Och räkreceptet är publicerat!Håll till godo! //Anette

Kommentarer är stängda.