Mera Marknad

Eftersom vädret var helt fantastiskt igår, satt vi och njöt av värmen och solen under eftermiddagen. Och ”Vi” det var Hasse & Maria, Lena & Reiner, Anders & Inger och så Göran och jag. Det är ju alltid så trevligt att träffas och prata om resor och utfärder vi gjort. Jag skulle gissa att det var besöksrekord på Kopparbergs marknad igår, för det kryllade av folk och alla letade parkeringsplatser. Vi hade ju sån tur att vi bokat en plats tidigt. Och det var mycket bra ordnat för oss med husbil eller husvagn. Motorklubben hade fixat och märkt upp, spärrat av och stod som parkeringsvakter. En eloge till alla frivilliga som lagt ner många arbetstimmar för att det skulle fungera för oss gäster. 
Idag var det en mulen morgon som mötte oss, men det gjorde inte så mycket. Vi tog en sväng in bland alla marknadsstånden och bar hem både blommor, vantar och tunnbröd. Trängseln var inte lika stor idag men alla var lika glada ändå. Innan vi for hem passade vi på att redan nu, boka en plats till nästa år. För hit åker vi gärna igen. 


2 reaktioner på ”Mera Marknad

  1. verkar som ni hadeen trevlig helg!Ja visst är det kul när det verkligen funkar i evenemang och sånt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.