Påskdagen

Klart väder direkt på morgonen! Vi drar iväg upp på taket direkt efter frukost och märker att det blåser ordentligt. Men i ”vårt” hörn av takterassen är det lä. Plötsligt hör vi en orkester, så vi måste ut på spaning. Det kommer en procession för att fira Jesu Uppståndelse. Det är glädje, musik, hurrarop och smällare.  

  
Alla flaggor som varit på halv stång sedan i fredags hissas och vi ligger länge i våra solstolar och lyssnar på smällare och raketer. Påsken firas ordentligt här. På kvällen blir det ett nytt restaurangbesök på Basilico eftersom vi inte orkar gå längre än så, i motvinden. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.