måndag 25 april

Vaknar kl 02.07 med ett ryck – det är ett rejält åskväder utanför och det låter som om regnet kommer på tvären. Hmm….. i med propparna i öronen, till min ljudbok, så somnar jag snart igen. Nästa gång jag vaknar skiner solen. Det blir en ny dag på taket och idag är vi nästan helt själva här trots att det är så skönt att bara göra ingenting.

Morgonutsikt från en av våra balkonger


Under eftermiddagen tar jag en promenad längs med strandpromenaden, vid Sliema Creek, som vår vik heter. Jag ramlar in på Marks & Spencer och några andra butiker. Ganska ospeciella butiker och det mesta känns som Åhlens eller H&M.  Men hittar ingenting att spendera pengar på. Jo, ett par kjolar för 3 euro/styck och ett par bälten för 1 euro/st slinker med.

Middagen, bestående av filé och strips, samt ett glas lokalt öl av märket Shandy, intas på en av alla restauranger som finns sida vid sida. De tär nästa så man knappt vet vart den ena slutar och den andra börjar.
Kvällen avslutas med kortspel och tjejernas hysteriska fnitter.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.