Tisdag 26 april

Under förmiddagen hoppas vi på en sightseeing-buss som ska ta oss med på en tur av den södra halvan av ön. Vi starar med en kort guidad promenad i Valetta (i ösregn!!)

Sedan far vi vidare bla till Marsaxlokk. En fiskeby där mängder av båtar ligger på svaj. Varje vår, innan sjösättning, målar man på båtarnas öga så det ska skydda mot faror på havet.

Vi avslutar rundturen med ett besök vid Blue Grotto som vi bara fick se på håll. Eftersom det blåste för mycket fick man inte åka båt in igenom grottan. Det hade annars varit häftigt. Men, men…. vi fick iallfall se den uppifrån, badande i sol. 
När vi är tillbaka i Sliema tar vi oss en varsin Crepés till sen lunch. Det fanns en creperia bara några kvarter från hotellet och fyllningarna varierade från ost/skinka till nutella/smarties/jordgubbar….. 
Och middag på Basilico – igen. Dom hade bara sååå god mat där!! Och så vart det kväller och så var vi mätta och sen sov vi

3 reaktioner till “Tisdag 26 april

  1. Jo visst var det lite regningt och har jag fått bestämma skulle vi haft sol hela tiden! Men jag var iallafall brunast på kontoret när jag kom tillbaka – trots att det varit så jättefint och varmt här hemma *ler*

  2. vilka kort och oj vad jag nu ser att jag missat inne hos dig?!!!! Datorn strular som fasiken härhemma, ibland lper allt på och ibland funkar inget alls! Ska nu försöka kolla alla dina inlägg från er resa!kram

Kommentarer är stängda.