Skärtorsdag

Igår kväll for vi till Arlanda och i natt har vi sovit på Jumbo Stay. Det är en speciell känsla att stiga ombord på en  Jumbojet och checka in. Inuti är det mysigt och trångt – precis som det ska va på ett flygplan. Vårt familjerum innehöll två våningssängar och en TV, så vi såg finalen av Sveriges Mästerkock.

Kl 04 ringde klockan och vi steg upp och åt frukost i matsalen i planets front. Strax före 05 hoppade vi på bussen och for till utrikesterminalen. Flyget – Austrian Airways –  avgick i tid och vi mellanlandade i Wien. Köpte oss lite fika innan vi boardade Air Malta. På båda flighterna bjöds det på kaffe med tilltugg.
Vi landade på Malta ganska precis kl 13.00. Vi hittade en taxi och efter en vådlig färd, med livet som insats kom vi fram till vårt hotell Bayview. Vi fick vår lägenhet på 3 rok högst upp. 3 balkonger åt olika håll – den ena med lite havsutsikt. På taket fans en härlig terass med solstolar och pooler. Utsikten var underbar.

Middagen intog vi på restaurang Basilico som låg bara ett kvarter från hotellet. Vi tog varsin pizza som smakade hur gott som helst. Eftersom vi varit uppe ganska länge, blev det en tidig kväll. 

2 reaktioner till “Skärtorsdag

  1. Kul att ni har varit på Malta!! 🙂 Vi flyttar dit nu i slutet av januari! 🙂 Fin blogg. HOppas på att se er på Malta igen. Ni kanske är sugna på en dykkurs? Kontakta mig i så fall så fixar jag det. Jag bloggar om livet som blivande Malta bo och dykinstruktör 🙂

Kommentarer är stängda.