Snälla tanter finns

Åhej å hopp…Lite så är det, även om mitt knä är bättre. Klarar nu av att köra bilen, men fixar inte att gå till busshållplatsen. Det kändes mycket snopet, eftersom jag köpte mej ett busskort. Och nu kan jag inte använda det. Men jag ringde till bussbolaget igå och fick tala med en mycket trevlig dam. Hon bad mej komma till Expeditionen så jag for dit direkt efter jobbet. Då löste hon tillbaka busskortet, så jag fick tillbaka varje krona. Tack snälla tanten!!

Annars rullar det på, på jobbet. Naturligtvis är det massor att lära men det är bara roligt. Har härliga arbetskamrater och tiden går verkligen fort. Nu ska jag stoppa in lite nya ljudböcker i min mp3. Ha en skön kväll.


En reaktion på ”Snälla tanter finns

  1. så skönt at det löste sig enkelt o bra med busskortet. Ibland blir man lite förvånad när man inte stöter på motstånd för det förväntar man sig oftast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.