Snälla tanter finns

Åhej å hopp…Lite så är det, även om mitt knä är bättre. Klarar nu av att köra bilen, men fixar inte att gå till busshållplatsen. Det kändes mycket snopet, eftersom jag köpte mej ett busskort. Och nu kan jag inte använda det. Men jag ringde till bussbolaget igå och fick tala med en mycket trevlig dam. Hon bad mej komma till Expeditionen så jag for dit direkt efter jobbet. Då löste hon tillbaka busskortet, så jag fick tillbaka varje krona. Tack snälla tanten!!

Annars rullar det på, på jobbet. Naturligtvis är det massor att lära men det är bara roligt. Har härliga arbetskamrater och tiden går verkligen fort. Nu ska jag stoppa in lite nya ljudböcker i min mp3. Ha en skön kväll.


En reaktion på ”Snälla tanter finns

  1. så skönt at det löste sig enkelt o bra med busskortet. Ibland blir man lite förvånad när man inte stöter på motstånd för det förväntar man sig oftast

Kommentarer är stängda.