Nu räcker det!

I torsdags kväll började det snöa. Sedan började det att blåsa. Igår morse (fredag) var vi nästan insnöade! Jag fick ta i med ordentlig kraft för att få upp ytterdörren. Det var en jättedriva där. Sedan var det inte helt enkelt att ta sej ut till postlådan.

Det syns inte på bilden men hela världen var blågrå av yrsnö. Jaja, det är ju bara att bita ihop och ge sej av. Funderade länge vilken väg jag skulle köra. Vi skulle träffas i Dala Husby idag, eftersom vi skulle ha en planeringsdag. Svängde vid Gustavs och for sen över åker och äng. Det var inte helt lätt ska jag säga. Inte köra för sakta så man fastnade i snödrivorna – inte köra för fort så man hamnar i plogvallen. Uj vad glad jag var när jag var framme!

När det var dags för hemfärd hade solen kommit fram och vinden mojnat.

Vi hade bestämt att fara upp till Sälen, så det var packa som gällde. Planen var att vi alla skulle vara hemma ca 16.30-17. Men ibland blir det inte som man tänkt sej. SJ ville inte gå som planerat så käre maken satt fast på Uppsala järnvägsstation!! Så istället för att komma hem kl 16 kom han fyra timmar senare. Som tur var, var vägen upp hit helt ok och vi kunde skotta oss in i stugan kl 23. Gissa om vi somnade gott!