Halta lotta….

God morgon. I förrgår var det inte en god morgon. Då hoppade isen upp från gatan och bet mej i knät. För halkade omkull – det gjorde jag väl inte…?? åtminstone var jag snabbt uppe på fötter igen… Hur det nu än var så fick jag ont i mitt knä. Rejält ont. Men jag linkade mej ner till jobbet och det funkade ju bra eftersom jag mestadels sitter på en kontorsstol med hjul på, så det var ju bara att rulla omkring inne på rummet. Igår morse blev det lite värre. Att jag inte skulle kunna gå bort till busshållsplatsen var solklart. Men skulle jag inte kunna ta bilen? Nog borde det väl gå? Jag menar man trycker ju inte ner kopplingen sååå ofta ändå. Och jag kan väl kanske starta på tvåan och sen växla till fyran/femman direkt så minskas ju antalet kopplingar.Men efter duchen insåg jag att det kommer inte att funka. Vilken tur då, att jag har en arbetskamrat som bilpendlar. Han fick agera färdtjänst på både dit och hemväg. Och det fungerade kanon. Tack snälla Runar för skjutsen till och från jobbet och tack alla underbara arbetskamrater som servat med kaffe och andra saker. Vi ses på måndag!

En reaktion till “Halta lotta….

Kommentarer är stängda.