Ny på jobbet

Jag måste erkänna att jag är lite trött i huvudet. Att ta in så mycket nytt, på jobbet, är faktiskt tröttande. Även om jag vaknar på morgonen full av energi och längtar efter att ge mej av, så är jag rejält trött när klockan drar ihop sej till 17. Kan det va´ för jag inte är 17 längre?? Det är till och med så att jag köpt busskort för jag är ingen bra och uppmärksam förare när jag kör hem. Så för alla medtrafikanters säkerhet – ni slipper mej från och med imorgon! Jag sätter mej på bussen, blundar och lyssnar på min ljudbok! Bra va!!


Dalatrafik har lite modernare bussar!

2 reaktioner till “Ny på jobbet

  1. det går över snart, det är väl som du själv säger..man fattar inte lika snabbt längre 😉 men lika mycket, om inte mera, nu när de första gråa har dykt upp!

  2. Jaa, nog har \”de gråa\” dykt upp. Uj uj vad fort det har gått. Och dessvärre sprider dom sej från tinningarna och utåt, uppåt!! Snart behöver jag inte göra slingor – dom är naturligt inbyggda :p

Kommentarer är stängda.