Ny på jobbet

Jag måste erkänna att jag är lite trött i huvudet. Att ta in så mycket nytt, på jobbet, är faktiskt tröttande. Även om jag vaknar på morgonen full av energi och längtar efter att ge mej av, så är jag rejält trött när klockan drar ihop sej till 17. Kan det va´ för jag inte är 17 längre?? Det är till och med så att jag köpt busskort för jag är ingen bra och uppmärksam förare när jag kör hem. Så för alla medtrafikanters säkerhet – ni slipper mej från och med imorgon! Jag sätter mej på bussen, blundar och lyssnar på min ljudbok! Bra va!!


Dalatrafik har lite modernare bussar!

2 reaktioner på ”Ny på jobbet

  1. det går över snart, det är väl som du själv säger..man fattar inte lika snabbt längre 😉 men lika mycket, om inte mera, nu när de första gråa har dykt upp!

  2. Jaa, nog har \”de gråa\” dykt upp. Uj uj vad fort det har gått. Och dessvärre sprider dom sej från tinningarna och utåt, uppåt!! Snart behöver jag inte göra slingor – dom är naturligt inbyggda :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.