30 juni

Tidig morgon igen. Det blir ju ganska långa dagar när vi kör för att komma hem. Får rapporter om att mor blivit befriad från syrgas, att hjärtat tickar någotsånär som det ska och att hon är på väg hem. Vi rullar i alla fall på. Nu efter autobahn A5 för att sedan köra på A7. Strax norr om Bispingen (4 mil s om Hamburg) hittar vi vårt nattläger. En liten, otroligt mysig, familjeägd camping i Brunathal. Jättefina servicehus och vi får ett mycket varmt mottagande när vi checkar in. Det värmer när campingvärden verkligen bryr sej om sina gäster.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.