1-2 juli

Nu är det bara ren ”transportsträcka” hem. Stannar naturligtvis i Heiligehafen och gör diverse inköp, hos Calles, Aldi, Penny och Fleggard. Sedan blir det ett snabbt stopp i Burg där vi fixar en miljöplakett till bilen, eftersom många Tyska städer kräver en sådan för att får köra in i stan. Detta tar bara 10 minuter och kostar 5 euro.

Färjorna Puttgarden/Rödby och Helsingör/Helsingborg går som dom ska och vi behöver inte vänta nånting alls.
Så hej och hopp – nu är vi tillbaka i Sverige. Efter ett nattstopp strax s om Jönköping står det inte på förrän vi är hemma igen. Efter en ompackning far vi sedan direkt hem till mor. Hon mår lite bättre och bättre för varje dag och krafterna kommer så sakteliga tillbaka. Tack för det – så kritiskt som det var.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.