29 juni

Dagen börjar mulen. Vi plockar in möblerna för på avstånd hör vi åskan och det är ju skönt att ha torra saker i garaget. Vi börjar äta frukost inne. Och efter en kort stund vräker regnet ner. Och jag menar verkligen vräker ner!!! Vi vill ju iväg så efter frukosten tar jag på mej bikinin och kliver ut för att ta in el-kabeln och pallklossarna vi står på (för att stå rakt) Jag måste också iväg till receptionen för att lämna el-adaptern vi lånat och få tillbaka passet. Som tur är, är det ändå riktigt varmt och jag far runt som i en jättedusch. Värdparet står på altanen när jag kommer skuttande i vattenpölarna och de ler och skrattar. Jag ser ju ut som en dränkt katt.

Så fort jag torkat och vi börjat rulla, upphör regnet…..
Natten tillbringar vi strax norr om Freiburg, i Tyskland. Vi badar och äter gott på campingens restaurang.