28 juni

När vi far norrut väljer vi motorvägen upp mot Clermont-Ferrand. Vi passerar då Millu. En canyon, och vi kör ner i staden. Vägen är en serpentinväg och utsikten helt enorm. Det är sååå vacker. Tyvärr syns det lite dåligt på bilden eftersom soldiset var påtagligt. När vi körde in mot dalen hade vi en djup klyfta på vår ena sida. Plötsligt ser vi en örn? falk? som seglar i vår ögonhöjd över stupet. Det var en mäktig upplevelse att se den uppifrån, där den svävade! Nattläger blir det strax utanför Vischy.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.