23 juni

23 juni

Idag är det den varmaste morgonen vi haft på hela semestern. Det är +21 i skuggan kl 8 på morgonen. Så idag blir det frukost i skuggan. Strax efter kl 9 ligger vi på playan och steker oss. Göran tar en cykeltur och letar efter en elektrisk stek/wok-panna som jag skulle vilja ha. Men tyvärr – inget resultat idag heller. Vår engelsk/franska granne berättar att det fanns på Carrefour förra året. Då får vi hoppas det finns kvar i sortimentet tills vi kommer dit.

På stranden träffar vi nya vänner från Uppsala som är här med sin husbil. De kommer förbi lite senare så sitter vi hos oss och delar reseupplevelser och tips. Jättetrevligt! Alldeles snart ska vi nu gå ner i stan för det bli festligheter, med ett hejdundrande fyrverkeri framåt nattkröken. Vi ska fira nån ”nisse” vad han nu hette…. Var det ett helgon, eller??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.