22 juni

Vaknar till en klarblå himmel, men det är svalt i skuggan så vi flyttar bordet och äter frukost i solen. Förmiddagen tillbringar vi vid poolen. Vi varvar solning med bad. Härligt. Tyvärr får jag ett tråkigt telefonsamtal som gör mej ledsen. Men senare under kvällen får jag beskedet om att det inte var så farligt som det först lät. Tack för det! Mina tankar finns hos dej mamma!

Eftermiddagen tillbringar vi vid husbilen, i skuggan av markisen. Vi grillar lite till kvällsmat och även om dagen varit lite ”avslagen” och mina tankar varit hemma, har vi haft en skön dag. Somnar, ovaggad, med ljudboken i öronen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.