Vindarna vänder

21 juni
I morse for vi vidare söderut. Till Spanien. Vi hade inte tänkt att åka så pass långt söderut men vi vill bort från de nordliga hårda vindarna. Och nu har vi kommit till camping Cala Gogo i utkanten av Platja dÁro. Att vi inte åkte hit på en gång….. !!! Det är en superfin camping med väldoftande servicehus. Stranden är fantastisk och poolen uppvärmd. Och dessutom är wifi gratis på vissa områden och vi hade turen att få en jättebra plats på ett sådant område. Vinden har avtagit – tack för det. Den har faktiskt varit riktigt jobbig. Och solen strålar från en klarblå himmel. Här blir vi att stanna, så länge ACSI-kortet gäller. D.v.s. till fredag. Det är lite backigt, men det går ett litet tåg från stranden till poolområdet (och Supermarket/Restauranger) och vice cersa. Så det är bara att hoppa på om man inte orkar gå. Annars tog det faktiskt inte mer än 4-5 minuter ner till stranden och lika kort upp till poolen.

Poolen och Medelhavet i bakgrunden

 


Stranden