Nordliga vindar

19-20 juni
På morgonen den 19 juni kör vi söderut och hamnar på Sérignan-Plage, inte så långt från Béziers. Vi har sms:at med goda vänner från Varberg som tagit in på camping Aloha och dom kan berätta att campingen är fin. Vi kör därför dit. Och får platsen alldeles dem. Så roligt att träffas igen – det var länge sen sist. Vi sitter naturligtvis och pratar hela kvällen och hade det hur trevligt som helst! Internet kostar dock 7 euro/tim så det blir varken msn eller prinsessbröllop…..
Det är ganska blåsigt och kommer återigen en regnskur på lördagskvällen.

Söndagen är fortsatt blåsig – nästan snudd på storm och vindarna är nordliga. Solen skiner dock från en himmel som i princip är molnfri. Vi går till stranden och mellan sanddynerna hittar vi en plats i lä, mellan buskar och träd. Så skönt. Men det blir inget bad i havet – det är frånlandsvind och under 20, så det är det tempererade polen som gäller för bad.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.