18 juni

18 juni

I morse var det en helt underbar morgon. Det var alldeles stilla. Solen sken från en klarblå himmel och fåglarna kvittrade och sjön. Jag satt en lång stund och bara tittade på utsikten. Tänk om lavendelfälten slagit ut – då skulle det vara så vackert att det nästan gjorde ont. Nu ser jag bara raderna och får tänka mej in i den lila färgen. Jag känner istället doften av forsytia och nerium som blommar vackert. Ända fram till lunch är jag i detta saliga livs-rus. Sedan kom molnen. Och regnet. Så nu är resrutten lite förändrad. Vart vi hamnar sen? Ja det får du veta i morgon (om det finns en fungerande internetuppkoppling dit vi kommer)

En reaktion till “18 juni

  1. Hej på er!Det låter så härligt med lavendelfält och sol. Här är det kallt, även om solen vågar sig fram lite.Kram på er.Ylwa o Tapio

Kommentarer är stängda.