Pingst-bröllop

Så nu har min systerdotter sagt JA till sin älskade och därmed bytt efternamn till Ahlström.Vädret var helt perfekt. Redan på fredagskvällen, då det var möhippa/svennsexa var bra. Regnet slutade och solen och myggen kom fram. Pingstaftonen bjöd på kalasväder och en strålande sol. All planering fungerade kanon. Bröllopsfesten blev rolig och maten var jättegod. Talen lagom många och lagom långa. Brudens far överraskade ordentligt med att hålla det första talet. Det var mycket otippat men uppskattat! Sen fortsatte festen med fart och fläkt, skratt och dans!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.