Lååånghelg


Äntligen lite långledigt. Jätteskönt att få någon extra dag tillsammans med familjen. Vi packade husbilen och drog ner till Örebro. I regnväder… När vi körde in på Gustavsviks Camping träffade vi på en granne hemifrån! Vi fick platsen intill och upptäckte strax att mittemot fanns ytterligare goda vänner i sin husvagn!! Världen är inte så stor.

Vi tillbringade eftermiddagen i äventyrsbadet och kvällen i grannarnas Hymer. Mycket trevlig dag, trots regn och kyla.
På fredagsmorgonen ställde vi in GPS:n på Hallstahammar och Skantzö Camping. Vi slappade lite, var till Åsby vilt&Chark samt gjorde ett besök i Åsby trädgård. Det blev lite goda korvar, som vi smaskade på under kvällen.
Idag har vi suttit ute och njutit av solen. Äntligen. Tänk att solen gör så gott. Näsan har varit vänd uppåt – hela dan. Och benen kanske blir lite bruna. Å det, det gör absolut ingenting.

En reaktion till “Lååånghelg

  1. Jag hittade den här sidan av en slump och kände igen namnet fajersson som ett gammalt släktnamn \”fajer\”, hur vanligt kan det vara tänkte jag och kikade in på er släktforskning. Med pappas släkttavla som underlag försökte jag hitta en gemensam stamfar/mor och lyckades faktiskt. Görans farmors farmors mormors mormors mor Kerstina är min farfars farfars farfars farmor. Vi stammar från Hanna Mickelssons bror Matts. Vi kan även vara släkt på annat håll också för denne Matts tog sedermera över gårdarna Rinkaby 1 och 14. På Rinkaby 1 bodde Görans farfars farmors farfars farfars far och efter hans död hans son men någon gång efter dennes död tog Matts över gården. Han kan ha köpt den, men troligare är det väl att han gifte sig med en av döttrarna eller den unga änkan? Vet ni något om det? Kul att vi är släkt, typ. :)Hälsningar Anna

Kommentarer är stängda.