25 juni

Sedan dan 22 juni befinner vi oss några kilometer söder om Viareggio. Närmare bestämt på camping Europa. Vädret har förändrats lite. Från att ha varit klarblå himmel hela dagarna, har vi nu lite moln som skymmer solen. Men ska jag vara ärlig är det bara skönt. Det är ju ändå varmt – har 27 just nu.
Campingen är fin och fräsch och vi har faktiskt träffat ett svenskt par som tältar, här. Annars är det glest just med svenskar. Har bara träffat två par tidigare och inte heller sett några svenska bilar utefter vägarna. Holländare däremot kryllar det av.

Viareggio var en trevlig bekantskap. Paradgatan kantades av art deco-hus. Det kändes faktiskt inte speciellt italienskt utan påminde mera om amerikanska södern. Lite som en blandning av Miami och Key West – med italienska inslag.
Efter frukosten har jag annars tvättat lite. Det behövs ju sköljas upp lite, ibland. Fast mest ligger jag ju på latsidan, måste jag erkänna. Och verkligen ligger, för mest finns jag ju horisontellt placerad i en solstol!

En reaktion till “25 juni

  1. Hej !Ser fint ut där ni befinner er.Nu har sommarvärmen kommit hit oxå.25-30 gr.Helgen har vi tillbringat i Båstad,med Marie o Rolf,,och så fick vi lockat ner Gunnar o Kersti Nilsson från Järpen. Mycket trevligt.Ha det förtsatt skönt!Kramar Ingela o Bosse

Kommentarer är stängda.